Trouwboeket Ede

Beleef de mooiste dag van uw leven met een trouwboeket van Tuincentrum van de Lagemaat in Ede!Wilt u een trouwboeket kopen in Ede?  Dan bent u bij Tuincentrum van de Lagemaat aan het juiste adres! Uw trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van uw leven, dus die moet perfect zijn, inclusief trouwboeket! In Ede maken wij de mooiste boeketten voor u, maak snel een afspraak of kom langs!

Trouwboeket kopen in Ede

Bij de mooiste dag hoort ook het mooiste trouwboeket. Onder genot van een kop koffie of thee kan onze bloembindster in Ede uw wensen doorspreken, u van advies dienen en creatieve ideeën aandragen. Niet alleen het boeket is belangrijk maar ook de corsages en eventuele bloemversieringen in het haar of hoed. Wij verzorgen dit allemaal voor u! Naast trouwboeketten, verkopen wij ook:

Kom langs bij van de Lagemaat

Wilt u uw trouwboeket bij ons laten maken, kom dan langs in Ede! Wij spreken alle wensen met u door en komen tot een perfect resultaat! Neem contact met ons op om een afspraak te maken of rij direct naar ons tuincentrum met behulp van onze routebeschrijving.